ABAECKE: EEN BEGRIP OP DE KLEDINGMARKT

De dameskleding van ABAECKE is zorgvuldig geselecteerd door modeliefhebber Ann Baecke. Haar passie voor mode en haar neus voor trends maken dat ABAECKE steeds gevuld is met de nieuwste en mooiste items. Dankzij de steeds wisselende collecties vind je ieder seizoen een verassend nieuw aanbod in onze winkel. ABAECKE heeft fashioncollecties van maat 34 tot en met maat 52. Daarbij ligt de nadruk steevast op kwaliteit tot in het kleinste detail. Ben jij op zoek naar trendy en kwaliteitsvolle stukken om je garderobe mee aan te vullen? Neem dan zeker een kijkje bij ons assortiment!

SHOP VOORDELIG DAMESKLEDING BIJ ABAECKE

Ons aanbod is gevarieerd en pittig met modegevoel zonder de draagbaarheid uit het oog te verliezen. Bij ABAECKE is duurzame kleding geen modegril. Het zit in ons DNA verweven. Ons modehuis gaat reeds sinds 1938 voor eerlijke kleding met respect voor mens en leefomgeving. Snuffel dus zeker door ons aanbod en laat je verrassen door onze nieuwe herfst- en wintercollectie! Je garderobe zal je dankbaar zijn.

Discover our wintercollection!

Dameskleding advies op maat bij ABAECKE

Bij ABACKE weten we dat iedere vrouw bijzonder is en ze daarom advies op maat nodig heeft. Met veel enthousiasme helpen we vrouwen bij het vinden van hun stijl en geven wij hen een fashion-ervaring om nooit te vergeten. Wie shopt bij ABAECKE gaat steeds met een goed gevoel de deur uit. Daarnaast geniet je van vele andere voordelen zoals:

  • een grote keuze uit topmerken
  • heerlijk ruime paskamers
  • rolstoeltoegankelijkheid
  • gratis parking
  • open op zondag van 9.00 tot 12.00

Wie graag eerst eens online piept, kan een kijkje nemen in onze webshop. Maar je bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel te Boekhoute! Wij wachten je alvast op en verwelkomen je met open armen.

ABAECKE, al 82 jaar betaalbare kwaliteitsmode!

ABAECKE dameskleding gevel winkel