ABAECKE: EEN BEGRIP OP DE KLEDINGMARKT

De dameskleding van ABAECKE is zorgvuldig geselecteerd door modeliefhebber Ann Baecke. Haar passie voor mode en haar neus voor trends maken dat ABAECKE steeds gevuld is met de nieuwste en mooiste items. Dankzij de steeds wisselende collectie vind je ieder seizoen een verassend nieuw aanbod in onze winkel. ABAECKE heeft fashioncollecties van maat 34 tot en met 52, waarbij de nadruk steeds ligt op kwaliteit tot in het kleinste detail.

SHOP BIJ ABAECKE EN ONTDEK DE VOORDELEN

Bij ABACKE weten we dat iedere vrouw bijzonder is en ze daarom advies op maat nodig heeft. Met veel enthousiasme helpen we vrouwen bij het vinden van hun stijl en geven wij hen een fashion-ervaring om nooit te vergeten. Shop bij ABAECKE en geniet van vele voordelen zoals:

  • Grote keuze uit topmerken
  • Professioneel advies
  • Ruime paskamers
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Gratis parking

KLEUR- EN STIJLADVIES BIJ ABAECKE

Vakkennis en voorkennis maken het verschil bij ABAECKE. Daarom is Ann Baecke niet enkel een trend-watcher op gebied van mode, maar staat ze ook voor je klaar als kleur- en stijlconsultente. Al na één afspraak kom je te weten welke kleuren, silhouetten en stijlen het beste bij jou passen. Ben jij toe aan een kleur- of stijlanalyse? Maak dan snel een afspraak!

ABAECKE, al 81 jaar betaalbare kwaliteitsmode!

ABAECKE dameskleding gevel winkel