TITTO: DE SCHOONHEID VAN ARTISANAAL VAKMANSCHAP

De accessoires van het Belgische juwelenmerk Titto worden zorgvuldig met de hand gemaakt. Deze kwalitatief hoogstaande juwelen zijn prachtig afgewerkt en ideaal als finishing touch bij je outfit. De perfecte combinatie van precisie, research en gevoel maakt Titto zo bijzonder. De halskettingen, armbanden en oorbellen zorgen ervoor dat jij optimaal kan schitteren. Ben jij op zoek naar accessoires die je outfit naar een hoger niveau tillen? Dan vind je bij Titto vast en zeker wat je zoekt!

DE NIEUWE HERFST- EN WINTERCOLLECTIE TITTO 2022

In de nieuwe herfst- en wintercollectie 2022 van Titto zien we veel natuurlijke en luxueuze materialen terug, zoals we van het merk gewoon zijn. Opnieuw verrast Titto ons met trendy ontwerpen met veel kleur en unieke vormen. De ontwerpers van Titto volgen nauwgezet de laatste modetrends en zijn niet bang om wat extra pit toe te voegen aan de designs. Zo ontworpen ze ook voor het koudere seizoen unieke juwelen om je winterse outfit compleet te maken.

SHOP DE MOOISTE JUWELEN VAN TITTO BIJ ABAECKE

Maak je winterse garderobe compleet met de juwelen van Titto! De najaarscollectie van het Belgische topmerk is nu verkrijgbaar bij ABAECKE in Boekhoute. De juwelen van de nieuwe collectie zorgen voor een subtiel evenwicht tussen elegant en casual en zijn ideaal om je winterse outfit af te maken. Ben jij benieuwd? Kom dan gerust eens langs in onze winkel te Boekhoute nabij Gent. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van juwelen die passen bij jouw stijl!