TITTO: DE SCHOONHEID VAN ARTISANAAL VAKMANSCHAP

De accessoires van het Belgische juwelenmerk Titto worden zorgvuldig met de hand gemaakt. De kwalitatief hoogstaande juwelen zijn prachtig afgewerkt en zijn ideaal als finishing touch bij je outfit. De perfecte combinatie van precisie, research en gevoel maakt Titto zo bijzonder. De halskettingen, armbanden en oorbellen zorgen ervoor dat jij optimaal kan schitteren. Ben jij op zoek naar accessoires die je outfit naar een ander niveau tillen? Dan vind je vast wat je zoekt bij Titto!

DE NIEUWE TITTO HERFST- EN WINTERCOLLECTIE VAN 2019

In de nieuwe herfst- en wintercollectie van Titto zien we veel natuurlijke en luxueuze materialen terug, zoals van het merk gewoon zijn. Opnieuw verrast Titto ons met trendy ontwerpen met veel kleur en unieke vormen. De ontwerpers van Titto volgen nauwgezet de laatste modetrends en zijn niet bang om wat extra pit toe te voegen aan de designs. Zo ontworpen ze ook voor het koude seizoen unieke juwelen om je winteroutfit compleet te maken.

SHOP DE MOOISTE JUWELEN VAN TITTO BIJ ABAECKE

Maak je wintergarderobe compleet met de juwelen van Titto! De herfst- en wintercollectie van het Belgische topmerk is nu verkrijgbaar bij ABAECKE in Boekhoute. De juwelen van de nieuwe collectie zorgen voor een subtiel evenwicht tussen elegant en casual en zijn ideaal om je winteroutfit af te maken. Ben jij benieuwd? Kom dan gerust eens langs in onze winkel te Boekhoute nabij Gent. Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van juwelen die passen bij jouw stijl!