[No pictures in galley]
KLIK OP DE GROTE AFBEELDING HIERBOVEN, OM TE BLADEREN TUSSEN DE AFBEELDINGEN 


ONTDEK ONZE THELMA & LOUISE
LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE 2018

Op het uitgebreide kleurenpalet van de Thelma & Louise lente- en zomercollectie 2018 staan sensuele, subtiele en luxueuze kleuren. Ook de tijdloze, klassieke en vrouwelijke trends duiken overal op. De looks die de zomer zullen maken. Voor jullie uitgezocht met zorg, smaak en arendsogen. Elegante jurken, toffe rokken, …U vindt dit allemaal in de nieuwe lente- en zomercollectie 2018 van Thelma & Louise.

THELMA & LOUISE LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE 2018
OP EN TOP BELGISCH

Thelma en Louise staat synoniem voor comfortabele creaties voor elke week- of werkdag , sportieve outfits met een tikkeltje meer.

Perfect zittende collectie die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen versmelten tot een eigentijds en tijdloos geheel. Een op en top Belgisch label.

Dit merk van dameskleding kiest voor draagbare, comfortabele basics met pittige accenten. U kan bij de Thelma & Louise zomercollectie zowel kiezen voor casual als voor een iets strakkere outfit. Verfrissende, soepele, zomerse stoffen worden perfect gecombineerd met elkaar.

Kom deze unieke op en top Belgische collectie ontdekken bij ABaecke in Boekhoute bij Gent. Wij helpen u graag om de perfecte outfit voor u samen te stellen.