TERRE BLEUE: MODE VOOR DE VROUW DIE VAN VERANDERING HOUDT

Terre Bleue is een op en top Belgisch merk dat als geen ander het praktische combineert met een touch of glamour. Dit fashionlabel inspireert vrouwen om meer uit het leven te halen. Niet enkel kledingsgewijs, maar ook op vlak van werk en vrije tijd. Terre Bleue biedt kleding voor de vrouw die werkt, studeert en reist. Kortom, het ideale merk voor de vrouw die niet bang is voor verandering en die het graag altijd een tikkeltje anders aanpakt.

Terre Bleue in een notendop

Het inspirerende merk Terre Bleue beschikt over verschillende fijne eigenschappen. Met veel plezier sommen we ze even op. Ga rustig door het lijstje en laat je verleiden! Terre Bleue is …

  • geen doorsnee design, maar Belgisch topdesign.
  • piekfijn afgewerkt tot in het kleinste detail.
  • helemaal op maat van jouw leven.
  • casual, maar ook chic en stijlvol.
  • altijd bezig met het creëren van nieuwe looks.
  • makkelijk combineerbaar.
  • fair qua prijs-kwaliteitsverhouding.
  • en heerlijk tijdloos!

NIEUW! TERRE BLEUE HERFST- EN WINTERCOLLECTIE 2022

Bij Terre Bleue vind je de perfecte outfit voor iedere gelegenheid. Op zoek naar inspirerende kledingstukken voor de herfst of de winter? Dankzij de gloednieuwe herfst- en wintercollectie van Terre Bleue shop je gegarandeerd de juiste look bij ABaecke. Leef je uit met onze damescollectie en geniet van een pasvorm die onfeilbaar en perfect combineerbaar is.

SHOP DE HERFST- EN WINTERCOLLECTIE VAN TERRE BLEUE BIJ ABAECKE

Shop nu de 2022 herfst- en wintercollectie van Terre Bleue bij ABAECKE! Het nieuwe assortiment is zowel verkrijgbaar in de winkel als in de webshop. Deze leuke items zorgen gegarandeerd voor extra comfort en veelzijdigheid in je herfst- en wintergarderobe. Ben je op zoek naar een passende outfit voor je werk, een date of een feestje? Of wil je een dagje shoppen, op vakantie gaan of gewoon lekker thuis blijven? Dan zit je dit najaar goed bij Terre Bleue!

Laat je stylen met Terre Bleue

Terre Bleue staat zowel voor tijdloze kleding als voor stuks die inspelen op de nieuwste trends. Onze stylistes houden ervan om je te laten stralen. Kom gerust eens langs in onze winkel in Boekhoute en krijg professioneel advies van onze stylistes. Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over gratis parking.