TERRE BLEUE: MODE VOOR DE VROUW DIE VAN VERANDERING HOUDT

Terre bleue is een op en top Belgisch merk dat combineert als geen ander het praktische met een Touch of glamour. Het fashionlabel inspireert vrouwen om meer uit het leven te halen. Niet enkel op vlak van kledij, maar ook op vlak van werk en vrije tijd. Kortom: de kledij van Terre Bleue is voor de vrouw die werkt, studeert en reist. De vrouw die niet bang is voor verandering en die het graag altijd een tikkeltje anders aanpakt.
Terre Bleue is:

  • geen doorsnee design, maar Belgisch topdesign.
  • piekfijn afgewerkt tot in het kleinste detail.
  • helemaal op maat van jouw leven.
  • casual, maar ook chic en stijlvol.
  • altijd bezig met het creëren van nieuwe looks.
  • makkelijk combineerbaar.
  • ook vooral heerlijk tijdloos!

DE NIEUWE lente – zomer collectie 2022

Bij Terre Bleue vind je de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Lente of zomer, met de Terre Bleue damescollectie shop je altijd de juiste look bij ABaecke. Leef je uit met een collectie en pasvorm die onfeilbaar en perfect combineerbaar is.
Terre Bleue staat zowel voor tijdloze stukken als voor stuks die inspelen op de nieuwste trends. Onze stylistes houden ervan om je te laten stralen.
Onze winkel is gemakkelijk bereikbaar met gratis parking.

SHOP DE COLLECTIE VAN TERRE BLEUE BIJ ABAECKE

Ontdek de nieuwe lente- en zomercollectie van Terre Bleue nu bij ABAECKE, in de winkel of de webshop! De nieuwe items van het merk zorgen gegarandeerd voor extra comfort en veelzijdigheid in je wintergarderobe. Ben je op zoek naar een outfit om naar het werk, een date, een feestje te gaan? Of wil je een dagje shoppen, op vakantie gaan of gewoon lekker thuis blijven? Dan zit je dit seizoen goed bij Terre Bleue! Kom eens langs in onze winkel in Boekhoute en krijg professioneel advies van onze stylistes.