KLIK OP DE GROTE AFBEELDING HIERBOVEN, OM TE BLADEREN TUSSEN DE AFBEELDINGEN


TERRE BLEUE: MODE VOOR DE VROUW DIE VAN VERANDERING HOUDT

Het Belgische merk Terre Bleue combineert als geen ander het praktische met een touch of glamour. Het fashionlabel inspireert vrouwen om meer uit het leven te halen. Niet enkel op vlak van kledij, maar ook op vlak van werk en vrije tijd. Kortom: de kledij van Terre Bleue is voor de vrouw die werkt, studeert en reist. De vrouw die niet bang is voor verandering en die het graag altijd een tikkeltje anders aanpakt.

Terre Bleue is:

  • geen doorsnee design, maar Belgisch topdesign.
  • piekfijn afgewerkt tot in het kleinste detail.
  • helemaal op maat van jouw leven.
  • casual, maar ook chic en stijlvol.
  • altijd bezig met het creëren van nieuwe looks.
  • makkelijk combineerbaar.
  • ook vooral heerlijk tijdloos!

DE NIEUWE LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE 2020 VAN TERRE BLEUE

Terre Bleue verrast dit seizoen opnieuw met een veelzijdige collectie. Omdat vrouwen eens graag veranderen van stijl naargelang hun gemoed en gevoel, koos het merk ervoor om een collectie te ontwerpen met zowel basic, trendy als stijlvolle items. Met andere woorden, de lente- en zomercollectie heeft voor iedere vrouw op ieder moment wat wils. Alle ontwerpen zijn gemaakt uit kwaliteitsvolle en comfortabele stoffen, hebben een goed doordachte snit en de perfecte pasvorm.

SHOP DE COLLECTIE VAN TERRE BLEUE BIJ ABAECKE

Ontdek de nieuwe lente- en zomercollectie van Terre Bleue nu bij ABAECKE, in de winkel of de webshop! De nieuwe items van het merk zorgen gegarandeerd voor extra comfort en veelzijdigheid in je zomergarderobe. Ben je op zoek naar een outfit om naar het werk, een date, een feestje te gaan? Of wil je een dagje shoppen, op vakantie gaan of gewoon lekker thuis blijven? Dan zit je dit seizoen goed bij Terre Bleue! Kom eens langs in onze winkel in Boekhoute en krijg professioneel advies van onze medewerkers.