TERRE BLEUE: MODE VOOR DE VROUW DIE VAN VERANDERING HOUDT

Het Belgische merk Terre Bleue combineert als geen ander het praktische met een Touch of glamour. Het fashionlabel inspireert vrouwen om meer uit het leven te halen. Niet enkel op vlak van kledij, maar ook op vlak van werk en vrije tijd. Kortom: de kledij van Terre Bleue is voor de vrouw die werkt, studeert en reist. De vrouw die niet bang is voor verandering en die het graag altijd een tikkeltje anders aanpakt.

Terre Bleue is:

  • geen doorsnee design, maar Belgisch topdesign.
  • piekfijn afgewerkt tot in het kleinste detail.
  • helemaal op maat van jouw leven.
  • casual, maar ook chic en stijlvol.
  • altijd bezig met het creëren van nieuwe looks.
  • makkelijk combineerbaar.
  • ook vooral heerlijk tijdloos!

 

DE NIEUWE lente – zomercollectie 2021

Bij TERRE BLEUE vind je de perfecte outfit voor elke gelegenheid, of het nu lente of zomer is, in de damescollectie 2021 shop je altijd de juiste look bij ABAECKE te Boekhoute nabij Eeklo, Knokke, Brugge en Gent.

Lente- Zomer 2021 staat zowel voor tijdloze stukken als voor stuks die inspelen op de nieuwste trends vanaf maat 34 tot en met maat 46. Ook bijpassende sjaals en riemen zijn er dit seizoen in overvloed.

Ready to shop bij ABAECKE.

SHOP DE COLLECTIE VAN TERRE BLEUE BIJ ABAECKE

Ontdek de nieuwe herfst- en wintercollectie van Terre Bleue nu bij ABAECKE, in de winkel of de webshop! De nieuwe items van het merk zorgen gegarandeerd voor extra comfort en veelzijdigheid in je zomergarderobe. Ben je op zoek naar een outfit om naar het werk, een date, een feestje te gaan? Of wil je een dagje shoppen, op vakantie gaan of gewoon lekker thuis blijven? Dan zit je dit seizoen goed bij Terre Bleue! Kom eens langs in onze winkel in Boekhoute en krijg professioneel advies van onze medewerkers