KLIK OP DE GROTE AFBEELDING HIERBOVEN, OM TE BLADEREN TUSSEN DE AFBEELDINGEN


Terre Bleue lente- en zomercollectie 2019

De TERRE BLEUE collectie lente-zomer 2019 is een schot in de roos. Het Belgische merk viert de vrouw en haar silhouet met mooie soepelvallende ontwerpen in kleurige prints. De collectie is sportief in stijl, voelt zacht aan, zit lekker  en is multi-inzetbaar . Beschouw de stijlvolle ontwerpen van TERRE BLEUE als de basic silhouetten voor je garderobe.

Terre Bleue: inspiratie om meer uit het leven te halen

Het Belgisch label inspireert je om meer uit het leven te halen. Op het werk, in je vrije tijd, op een feestje of tijdens een vakantie. Met Terre Bleue kies je voor een perfecte pasvorm en topkwaliteit.

Ieder moment is een Terre-Bleue moment. Met Terre Bleue kies je een uitstekende pasvorm met de nadruk op kwaliteit tot in het kleinste detail van maat 34 tot en met maat 46.

TERRE BLEUE: voor de actieve vrouw met een stijlvolle levenswijze. De collectie biedt al sinds jaar en dag een antwoord op de vraag van de trendy vrouw.

De troeven van Terre Bleue

Een trendy en comfortabele snit zorgt voor een hoog draagcomfort bij de verschillende items uit de collectie. Kleding met originele kleurencombinaties, uitzinnige materialen en opvallende details. Een vrolijke collectie.

Het zit ‘m in de trendy details. Ook dankzij de stijlvolle en comfortabele snit maakt deze kleding een lichte obsessie los. Pasvorm met de grote P.

Gedreven gaat Terre Bleue elk seizoen op zoek naar die stoffen, kleuren en snitten die jou flatteren. We sluiten geen compromissen op vlak van kwaliteit. We geloven in duurzaamheid en in de kracht van vakmanschap. Enkel zo kunnen we kledingstukken maken die jij een leven lang kan koesteren. ​​​​

Ontwerpen van Terre Bleue overtuigen door hun perfecte pasvorm. Ze zien er niet alleen goed uit, ze zitten ook perfect. Draagcomfort is essentieel om je helemaal goed te voelen in een outfit. En onze kledingstukken verleiden door hun oog voor detail. Met een grote diversiteit in draadbewerking, borduursel, knoopje of speciale afwerking geven onze designers elke look extra ‘sparkle’.

Typisch Terre Bleue.
Geen doorsnee design, maar Belgisch topdesign.
Tot in het kleinste detail.
Helemaal op maat van jouw leven.
Casual chic.
Nieuwe Looks. 
Makkelijk combineerbaar
En vooral tijdloos …