TAIFUN: POWER, STERK EN SPONTAAN

Taifun maakt al jaren draagbare en stijlvolle mode en volgt de nieuwste trends op de voet. De betrouwbare materialen en perfecte pasvormen zorgen ervoor dat al veel vrouwen grote fan zijn van het fashionlabel. Taifun is voor vrouwen met power die focussen op innovatie, luxe en comfort. Het merk zorgt ieder seizoen opnieuw voor stijlvolle looks waarbij elk item mooi gemaakt is, met oog voor detail en een perfecte afwerking. Taifun maakt niet enkel kleding waarin je er onberispelijk uitziet, maar de items zijn ook nog eens goed betaalbaar!

TAIFUN LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE VAN 2020

De nieuwe collectie van Taifun bestaat uit nieuwe materialen die van over de hele wereld werden ingevoerd. Die materialen werden verwerkt in trendy items die je een sportieve uitstraling geven. De vloeiende stoffen, zachte tinten en fijne prints geven de collectie een vlot en vrouwelijk gevoel. De items uit de Taifun lente- en zomercollectie zijn nóg beter te combineren dan voorheen. De diverse effen stoffen en dessins sluiten goed op elkaar aan. De zorgvuldig gekozen kleuren en materialen geven de collectie een heerlijk zomers gevoel.

ONTDEK DE LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE 2020 COLLECTIE VAN TAIFUN BIJ ABAECKE!

De nieuwe lente- en zomercollectie 2020 van Taifun is voor vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare kleding met persoonlijkheid en klasse. Klinkt dat je als muziek in de oren? Kom dan eens langs in de winkel van ABAECKE in Boekhoute of onze webshop en ontdek de nieuwe collectie van Taifun en nog veel andere topmerken! De items van Taifun zijn bij ons verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 46. Wij geven je ook met plezier kledingadvies voor het samenstellen van jouw zomergarderobe. Hopelijk tot binnenkort!