TAIFUN, trendy kleding voor een betaalbare prijs

Uitzonderlijke stijlvolle looks, nieuwe materialen uit de hele wereld ingevoerd en verwerkt in de laatste TAIFUN items. Een trendy lifestyle label voor vrouwen met de focus op innovatie, luxe en comfort. De artikelen zijn mooi gemaakt, met oog voor detail en een perfecte afwerking. 

Vloeiende stoffen, zachte tinten, fijne prints, budgetvriendelijke prijzen. Het kan gedragen worden voor sportieve gelegenheden waarbij een vlotte uitstraling primeert.

Je ziet er altijd onberispelijk uit én heel de trendy kledinglijn is betaalbaar. De nieuwe kledingstukken zijn nog beter te combineren dan voorheen, de diverse uni’s en dessins sluiten goed op elkaar aan.

Met een fijn afgestemd gevoel voor trends, betrouwbare en perfecte pasvorm. Draagbare en stijlvolle stukken met een moderne look en een perfecte pasvorm. Kortom, Taifun is trendy, een belevenis voor al de zintuigen.

Taifun staat voor power, persoonlijkheid en klasse. De maten beginnen van maat 34 tot en met maat 46.
U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze winkel en de lente- en zomercollectie 2019 te bewonderen bij ABAECKE te Boekhoute.