TAIFUN: POWER, PERSOONLIJKHEID EN KLASSE

Taifun maakt al jaren draagbare en stijlvolle mode en volgt de nieuwste trends op de voet. De betrouwbare materialen en perfecte pasvormen zorgen ervoor dat al veel vrouwen grote fan zijn van dit fashionlabel. Taifun is voor vrouwen met power die focussen op innovatie, luxe en comfort. Het merk zorgt ieder seizoen opnieuw voor stijlvolle looks waarbij elk item mooi gemaakt is, met oog voor detail en een perfecte afwerking. Taifun maakt niet enkel kleding waarin je er onberispelijk uitziet, maar de items zijn ook nog eens goed betaalbaar!

TAIFUN HERFST- EN WINTERCOLLECTIE VAN 2019

De nieuwe collectie van Taifun bestaat uit nieuwe materialen die van over heel de wereld ingevoerd werden. Deze materialen werden verwerkt in trendy items die je een sportieve uitstraling geven. De vloeiende stoffen, zachte tinten en fijne prints geven de collectie een vlot en vrouwelijk gevoel. De items uit de Taifun herfst- en wintercollectie zijn nóg beter te combineren dan voorheen. De diverse effen stoffen en dessins sluiten goed op elkaar aan. De zorgvuldig gekozen kleuren en materialen geven de collectie een heerlijk winters gevoel.

ONTDEK DE COLLECTIE VAN TAIFUN BIJ ABAECKE!

De nieuwe herfst- en wintercollectie van Taifun is voor vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare kleding met persoonlijkheid en klasse. Klinkt dat je als muziek in de oren? Kom dan eens langs bij de winkel van ABAECKE in Boekhoute en ontdek de nieuwe collectie van Taifun en nog veel andere topmerken! De items van Taifun zijn bij ons verkrijgbaar in de maten 34 tot en met 46. Wij geven je ook met plezier kledingadvies voor het samenstellen van jouw wintergarderobe. Hopelijk tot binnenkort!