RAPHAELA BY BRAX: DE LUXE VAN BEWEGINGSVRIJHEID

Raphaëla by BRAX is een Duits broekenlabel dat broeken maakt uit elastische materialen, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Door middel van virtuele 3D-lichamen, die het echte menselijke lichaam weerspiegelen, maakt Raphaëla broeken die perfect passen bij de wensen van de klant. De Raphaëla-vrouw laat zich niet zomaar insnoeren. Ze is vrij. Om zelf te bepalen wie ze is en wat ze draagt. Hoogwaardige materialen, functionaliteit en een onberispelijke pasvorm staan centraal bij de designers van dit broekenmerk.

DE RAPHAELA herfst- en wintercollectie 2022

De herfst- en wintercollectie van Raphaëla speelt opnieuw in op trendy sportswear en de laatste athleisuretrends. Ook in het winterseizoen kiest het label ervoor om ongeëvenaard draagcomfort te combineren met rijke materialen en hoogwaardige stoffen. Het resultaat: een reeks heerlijk zittende broeken die passen bij jouw stijl! De nieuwe collectie van Raphaëla bestaat uit broeken in allerlei stoffen en stijlen, met of zonder elastische taille. Ontdek deze samenstellingen die met maar één doel gemaakt werden: om pure elegantie en vrouwelijkheid te tonen.

SHOP DE BROEKEN VAN RAPHAELA BY BRAX BIJ ABAECKE

In een wereld die steeds sneller beweegt, hecht de vrouw belang aan authenticiteit. Daarom kiest ze voor broeken van Raphaëla. Bij ABAECKE vind je de volledige Raphaëla herfst- en wintercollectie in de maten 34 tot en met 52. Om je het ultieme comfort te bieden, werkt ABAECKE samen met Raphaëla by BRAX. Een perfecte broek is namelijk één van de bouwstenen voor een goede garderobe. Breng eens een bezoekje aan onze winkel in Boekhoute en ontdek onze wintermode! Onze medewerkers helpen je met plezier bij het samenstellen van jouw perfecte zomerse garderobe.