RAPHAELA BY BRAX: DE LUXE VAN BEWEGINGSVRIJHEID

Raphaëla by BRAX is een Duits broekenlabel dat broeken maakt uit elastische materialen, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid. Door middel van virtuele 3D-lichamen, die het echte menselijke lichaam weerspiegelen, maakt Raphaëla by BRAX broeken die perfect passen bij de wensen van de klant. De Raphaëla-vrouw laat zich niet zomaar insnoeren. Ze is vrij. Vrij om zelf te bepalen wie ze is en wat ze draagt. Hoogwaardige materialen, functionaliteit en een onberispelijke pasvorm staan centraal bij de designers van dit broekenmerk.

DE RAPHAELA BY BRAX LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE 2020

De lente- en zomercollectie van Raphaëla by BRAX speelt opnieuw in op trendy sportswear en de laatste athleisuretrends. Ook dit seizoen kiest het label ervoor om ongeëvenaard draagcomfort te combineren met rijke materialen en hoogwaardige stoffen. Het resultaat: een reeks heerlijk zittende broeken die passen bij jouw stijl! De nieuwe collectie van Raphaëla by BRAX bestaat uit broeken in allerlei stoffen en stijlen, met of zonder elastische taille. Ontdek de samenstellingen van Raphaëla by BRAX gemaakt met maar één doel: pure elegantie en vrouwelijkheid tonen.

SHOP DE BROEKEN VAN RAPHAELA BY BRAX BIJ ABAECKE

In een wereld die steeds sneller beweegt, hecht de vrouw belang aan authenticiteit. Daarom kiest ze voor broeken van Raphaëla by BRAX. Bij ABAECKE vind je de hele Raphaëla lente- en zomercollectie in de maten 34 tot en met 52. Om je het ultieme comfort te bieden werkt ABAECKE samen met Raphaëla by BRAX. Een perfecte broek is namelijk een van de bouwstenen voor een goede garderobe. Breng eens een bezoekje aan onze winkel in Boekhoute en ontdek onze zomermode!