RABE, VOOR EEN OPTIMAAL DRAAGCOMFORT

In de collecties van het Duitse merk Rabe wordt draagcomfort gecombineerd met onverwachte en chique details. De kledij geeft je een fijne stretchgevoel en een nonchalante, moeiteloze look die geschikt is voor alle gelegenheden. Rabe wil vrouwen aansporen om van zichzelf te houden en om te dragen wat ze zelf willen. Het merk maakt reeds 100 jaar betaalbare en draagbare mode, waar vrouwen van alle leeftijden en met elk figuur zich goed in voelen. 

NIEUWE HERFST- EN WINTERCOLLECTIE RABE 2022

De herfst- en wintercollectie van Rabe bestaat uit items met energieke kleuren en buitengewone prints die het hart van creatieve vrouwen sneller doen slaan. Het merkt combineert vrouwelijke elementen met een nonchalante, sportieve stijl. Door het gebruik van fijne materialen zijn de items stuk voor stuk een streling voor de huid en plooien ze zich soepel naar het lichaam. Het resultaat: trendy kledij waarin vrouwen zich tegelijkertijd mooi én comfortabel voelen. Eens je dat gewend bent, wil je niets anders meer!

SHOP RABE EN ANDERE TOPMERKEN BIJ ABAECKE

De nieuwe herfst- en wintercollectie van Rabe is nu verkrijgbaar bij ABAECKE te Boekhoute. Met Rabe gun je jezelf een moeiteloze stijl met een optimaal draagcomfort. Het merk heeft een divers aanbod van kledij van maatje 36 tot en met 52. Onze medewerkers helpen je met plezier bij het samenstellen van jouw perfecte zomerse garderobe.