RABE, een optimaal draagcomfort

Voor Rabe biedt jersey oneindig veel mogelijkheden. In de collecties van dit Duitse merk wordt het draagcomfort en fijne stretchgevoel gecombineerd met onverwachtse en chique details. Het verbluffende resultaat is een nonchalante, moeiteloze stijl, geschikt voor verschillende gelegenheden. 

De zomercollectie van Rabe reikt creatieve vrouwen een eindeloze schatkist aan items aan met energieke kleuren en buitengewone prints. Ook hier worden vrouwelijke en sportieve elementen gecombineerd voor een toonaangevend modebeeld met of zonder items uit een andere lijn.

Betaalbare, draagbare mode waar vrouwen van alle leeftijden met elk figuur van maat 36 tot en met maat 52 zich fijn in voelen.

Door het gebruik van fijne materialen die zich soepel naar het lichaam plooien, zijn dit items die je nooit meer uit wil trekken. Gun uzelf een moeiteloze stijl met een optimaal draagcomfort. Stijl en kwaliteit vanaf maat 36 tot en met maat 52.

De T-shirts zijn een streling voor de huid en machinewasbaar. Met Rabe sporen we de vrouwen aan om zichzelf graag te zien, en vooral te dragen wat ze zelf willen. Sportief in beweging, oorspronkelijk in pasvorm, verfijnd in details.

Laat u overtuigen en kom een kijkje nemen in onze winkel!