MAYERLINE: MODE DIE PAST BIJ EEN HIGH-END LIFESTYLE

Mayerline is een Belgisch modemerk dat staat voor slimme, authentieke en natuurlijke mode voor vrouwen met een hoge lifestyle-factor. Mayerline spreekt de vrouw aan die op zoek is naar tijdloze kledij van topkwaliteit voor het creëren van een elegante, individuele stijl. Kenmerkend voor het merk is de hoge kwaliteit in combinatie met aandacht voor pasvorm en afwerking. De vernieuwende ontwerpen zijn uitgevoerd met zachte kleuren, mooie on-trend prints en fraaie accenten.

DE HERFST- EN WINTERCOLLECTIE VAN 2020

MAYERLINE staat voor tijdloze klasse, met aandacht voor duurzaamheid en authenticiteit, is wat de nieuwe collectie kenmerkt. 
Kwalitatieve materialen als faux-fur, chiffon, zijde en satijn worden verwerkt in hypervrouwelijke, soepel vallende looks met een hoog glamourgehalte.  Seizoenkleuren herfst winter 2020? Alles is mogelijk, van zacht camel tot fel fuchsia en groen.  Je eigen persoonlijkheid uiten primeert bij het Belgische modelabel.

ONTDEK DE NIEUWE MAYERLINE-COLLECTIE BIJ ABAECKE

Ben jij benieuwd naar de nieuwe herfst- en wintercollectie van Mayerline? Ontdek ze bij ABAECKE in Boekhoute of in de webshop! Ann Baecke en haar team verwelkomen je in een winkel waar klantvriendelijkheid en een goede service centraal staan. Spring eens binnen in onze winkel en maak kennis met ons ruim assortiment tot en met maat 52. Een extra pluspunten: wij aanvaarden ook Mayerlinebonnen en geven stijladvies waar nodig.