MAYERLINE: MODE DIE PAST BIJ EEN HIGH-END LIFESTYLE

Mayerline is een Belgisch modemerk dat staat voor slimme, authentieke en natuurlijke mode voor vrouwen met een hoge lifestyle-factor. Mayerline spreekt de vrouw aan die op zoek is naar tijdloze kledij van topkwaliteit voor het creëren van een elegante, individuele stijl. Kenmerkend voor het merk is de hoge kwaliteit in combinatie met aandacht voor pasvorm en afwerking. De vernieuwende ontwerpen zijn uitgevoerd met zachte kleuren, mooie on-trend prints en fraaie accenten.

MAYERLINE: DE BLIK VOORUIT

Het najaar komt eraan! Tijd om opnieuw alles uit de kast te halen en jezelf te verwennen met een heerlijk nieuwe look. De nieuwe herfst- en wintercollectie van Mayerline is vrouwelijk, zelfverzekerd en hedendaags. Ontdek de verfrissende looks, materialen en prints.

SHOP DE NIEUWE MAYERLINE HERFST- EN WINTERCOLLECTIE  2022 BIJ ABAECKE

Ben jij benieuwd naar de nieuwe herfst- en wintercollectie van Mayerline? Ontdek ze nu bij ABAECKE in Boekhoute! Met veel plezier verwelkomen wij je in onze winkel waar klantvriendelijkheid en een goede service centraal staan. Onze medewerkers helpen je ook graag bij het samenstellen van jouw perfecte winterse garderobe. Spring dus gerust eens binnen en maak kennis met ons ruime assortiment tot en met maat 52. Een extra pluspunt: wij aanvaarden ook Mayerlinebonnen!