Mayerline dames kleding bij Ann Baecke

De Mayerline collectie lente-zomer 2019 barst van nieuw ideeën en stijlen!

Mayerline is gekarakteriseerd door slim, authentiek, natuurlijk en een hoge lifestyle-factor. Met MAYERLINE willen wij de vrouw aanspreken die op zoek is naar tijdloze kleding van topkwaliteit, om een elegante individuele stijl te creëren. Mayerline draagt kwaliteit erg hoog in het vaandel met veel aandacht voor pasvorm en afwerking. Hier gaat het om modieuze Belgische ontwerpen, uitgevoerd in zachte kleuren, mooie on-trend prints en vernieuwde stijlen, met fraaie accenten. De matentabel gaat tot en met maat 52. Wij aanvaarden de Mayerlinebonnen.

Bij het Belgische modehuis Mayerline ontdek je een collectie die uitblinkt in heerlijke zoete en frisse kleuren, goed voor een instant zomers gevoel.

De nieuwste collectie ontdek je in een warme, vrouwelijke omgeving bij ABAECKE. ABAECKE en haar team verwelkomt je in haar winkel te Boekhoute nabij Gent en Brugge waar klantvriendelijkheid en een ruim assortiment centraal staan. Overtuig jezelf en kom een kijkje nemen in onze winkel in meetjesland.