MAYERLINE: MODE DIE PAST BIJ EEN HIGH-END LIFESTYLE

Mayerline is een Belgisch modemerk dat staat voor slimme, authentieke en natuurlijke mode voor vrouwen met een hoge lifestyle-factor. Mayerline spreekt de vrouw aan die op zoek is naar tijdloze kledij van topkwaliteit voor het creëren van een elegante, individuele stijl. Kenmerkend voor het merk is de hoge kwaliteit in combinatie met aandacht voor pasvorm en afwerking. De vernieuwende ontwerpen zijn uitgevoerd met zachte kleuren, mooie on-trend prints en fraaie accenten.

MAYERLINE: DE BLIK VOORUIT

Het belooft een seizoen vol leven, liefde, meer vrijheden en feesten te worden. Daar horen bij: kleurrijke looks, zachte materialen en prints.

Vrouwelijk, zelfverzekerd en heerlijk hedendaags. Tijd om alles uit de kast te halen.

ONTDEK DE NIEUWE MAYERLINE-COLLECTIE  2022 BIJ ABAECKE

Ben jij benieuwd naar de nieuwe lente- en zomercollectie van Mayerline? Ontdek ze bij ABAECKE in Boekhoute of in de webshop! Ann Baecke en haar team verwelkomen je in een winkel waar klantvriendelijkheid en een goede service centraal staan. Spring eens binnen in onze winkel en maak kennis met ons ruim assortiment tot en met maat 52. Een extra pluspunt: wij aanvaarden ook Mayerlinebonnen.

Onze medewerkers helpen je met plezier bij het samenstellen van jouw perfecte zomerse garderobe.