MARIE MERO: PERFECT VOOR WERK, FEEST EN VRIJE TIJD

Marie Méro heeft zowel voor moeders als voor dochters iets wils. Het Belgische fashionlabel omarmt vrouwelijke rondingen en volgt de laatste trends op de voet. De moderne vrouw wil niet dat haar kleerkast even chaotisch is als haar dagelijks leven. Toch wil ze een passende outfit voor ieder moment. De designers van Marie Méro hebben hier de oplossing voor. De mooie, tijdloze features worden in een nieuw jasje gegoten waardoor er elegante en comfortabele dameskledij ontstaat. Dit maakt Marie Méro net even anders dan andere modemerken.

De nieuwe Marie Méro herfst – wintercollectie 2020 stelt niet teleur! De mix van tijdloze elegantie, subtiele kleuren en perfect zittende materialen zorgt voor de ideale stijlvolle en draagbare mode. Bereid je voor op veel kleur, luxe en hervonden vrouwelijkheid. De nieuwe collectie toont perfect waar Marie Méro voor staat: kunst met kleding. De perfecte pasvormen, krachtige silhouetten en rijke stoffen maken deze herfst- en wintercollectie tot een waar meesterwerk. Ook de accessoires zijn kleine kunstwerkjes die perfect in harmonie zijn met de collectie!

DE NIEUWE MARIE MERO-COLLECTIE, NU BIJ ABAECKE!

Marie Méro is een eigentijds modemerk die elke vrouw kleed over generaties heen, en laat haar graag stralen.

Moeders, dochters en vriendinnen inspireren elkaar iedere dag.

Shop de nieuwe Marie Méro herfst – winter 2020  nu bij ABAECKE en voeg persoonlijkheid toe aan je zomerse garderobe. ABAECKE heeft een ruim assortiment van Marie Méro gaande van kleedjes, rokjes, broeken, blazers, truien en vesten tot accessoires zoals juwelen en sjaals. Alle items zijn verkrijgbaar van maat 36 tot en met maat 48. Kom langs in onze winkel in Boekhoute nabij Gent en maak kennis met al wat de nieuwe Marie Méro-collectie te bieden heeft!