KLIK OP DE GROTE AFBEELDING HIERBOVEN, OM TE BLADEREN TUSSEN DE AFBEELDINGEN 

MARIE MERO: PERFECT VOOR WERK, FEEST EN VRIJE TIJD

Marie Méro heeft zowel voor moeders als voor dochters wel iets in petto. Het Belgische fashionlabel omarmt vrouwelijke rondingen en volgt de laatste trends op de voet. De moderne vrouw wil niet dat haar kleerkast even chaotisch is als haar dagelijks leven. Toch wil ze een passende outfit voor elk moment. De designers van Marie Méro hebben daar de oplossing voor. De mooie, tijdloze features worden in een nieuw jasje gegoten waardoor er elegante en comfortabele dameskledij ontstaat. Dat maakt Marie Méro net even anders dan andere modemerken.

DE LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE VAN MARIE MERO

De nieuwe Marie Méro lente- en zomercollectie stelt niet teleur! De mix van tijdloze elegantie, subtiele kleuren en perfect zittende materialen zorgt voor de ideale stijlvolle en draagbare mode. Bereid je voor op veel kleur, luxe en hervonden vrouwelijkheid. De nieuwe collectie toont perfect waar Marie Méro voor staat: kunst met kleding. De perfecte pasvormen, krachtige silhouetten en rijke stoffen maken deze lente- en zomercollectie tot een waar meesterwerk. Ook de accessoires zijn kleine kunstwerkjes die perfect in harmonie zijn met de collectie!

DE NIEUWE MARIE MERO-COLLECTIE, NU BIJ ABAECKE!

Shop de nieuwe Marie Méro lente- en zomercollectie 2020 nu bij ABAECKE en voeg persoonlijkheid toe aan je zomerse garderobe. ABAECKE heeft een ruim assortiment van Marie Méro gaande van kleedjes, rokjes, broeken, blazers, truien en vesten tot accessoires zoals juwelen en sjaals zowel in de winkel als de webshop. Alle items zijn verkrijgbaar van maat 36 tot en met maat 48. Kom langs in onze winkel in Boekhoute nabij Gent en maak kennis met al wat de nieuwe Marie Méro-collectie te bieden heeft!