KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM TE BLADEREN TUSSEN DE BEELDEN    


GIOVANE LENTE-ZOMERCOLLECTIE 2019
Giovane heeft geen geheimen 

Laat de zomer maar komen met de nieuwe collectie van GIOVANE. De collectie is charmant, plezant en top fashion. Giovane is klaar om de stad te veroveren. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen zorgt voor lichtheid en perfect zittende items. Rebelse elementen worden verwerkt in een romantisch geheel voor een oogstrelende uitstraling. Het resultaat zijn stijlvolle, ongedwongen looks Het designteam zorgt ervoor dat elk stuk voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en verwachtingen. De nieuwste lente-zomercollectie is te koop bij ABAECKE.

GIOVANE, EEN BELGISCH LABEL

Elke collectie heeft een duidelijke uitstraling. De unieke en pure Belgische collectie is tijdloos. Daarbij dragen ze kwaliteit hoog in het vaandel. Geef je look net dat extra persoonlijke tintje bij ABaecke nabij Gent en Terneuzen.

Bij Giovane draait mode om creativiteit en individualiteit. Ontdek de volledige kledinglijn in de winkel vanaf maat 34.

Giovane dameskleding is een Belgisch origineel modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijk signatuur voor diverse gelegenheden. Het onderscheidt zich van andere merken door prachtige en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Kenmerkend aan het merk is de onberispelijke snit en de edgy look.

Een perfect moderne en kwalitatieve look met veel oog voor detail, dat is het thema van Giovane. De lijn definieert elegantie waardoor de looks er soepel en knus uitzien met telkens dat tikkeltje extra in de details. Giovane heeft een duidelijk DNA: complete looks met een casual twist die je oneindig kan combineren.

LENTE-ZOMERCOLLECTIE 2019

Elk kledingstuk van de collectie heeft een eigen stijl, massa’s persoonlijkheid, klasse en lef.
Bij ABaecke in Boekhoute kan u komen kennismaken met de nieuwe lente- en zomercollectie 2019. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in de buurt van Gent voor persoonlijk kledingadvies.