KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM TE BLADEREN TUSSEN DE BEELDEN    


GIOVANE HERFST-WINTERCOLLECTIE 2018-2019
Liefde op het eerste gezicht. 

Laat de winter maar komen met de nieuwe winterse collectie van GIOVANE. De collectie is charmant, plezant en top fashion. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen zorgt voor lichtheid en perfect zittende items. Met sterke prints, perfecte pasvorm en oog voor detail. Altijd smaakvol met passie voor detail. Snoepkleuren en natuurlijke, zachte kleuren zorgen voor een leuke twist. Het designteam zorgt ervoor dat elk stuk voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en verwachtingen. De nieuwste herfst-wintercollectie is te koop bij ABAECKE.

GIOVANE, EEN BELGISCH LABEL

Elke collectie heeft een duidelijke uitstraling. De unieke en pure Belgische collectie is tijdloos. Daarbij dragen ze kwaliteit hoog in het vaandel. Geef je look net dat extra persoonlijke tintje bij ABaecke nabij Gent en Terneuzen.

Bij Giovane draait mode om creativiteit en individualiteit. Ontdek de volledige kledinglijn in de winkel vanaf maat 34.

Giovane dameskleding is een Belgisch origineel modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijk signatuur voor diverse gelegenheden. Het onderscheidt zich van andere merken door prachtige en kwalitatief hoogwaardige stoffen. Kenmerkend aan het merk is de onberispelijke snit en de edgy look.

Een perfect moderne en kwalitatieve look met veel oog voor detail, dat is het thema van Giovane. De lijn definieert elegantie waardoor de looks er soepel en knus uitzien met telkens dat tikkeltje extra in de details. Giovane heeft een duidelijk DNA: complete looks met een casual twist die je oneindig kan combineren.

HERFST-WINTERCOLLECTIE 2018-2019

Elk kledingstuk van de collectie heeft een eigen stijl, massa’s persoonlijkheid, klasse en lef.
Bij ABaecke in Boekhoute kan u komen kennismaken met de nieuwe herfst- en wintercollectie 2018-2019. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in de buurt van Gent voor persoonlijk kledingadvies.