Gerry Weber: een explosie van kleur 

Gerry Weber is een Duits merk dat de modetrends op de voet volgt. Het staat voor kwaliteit en vrouwelijk met moderne accenten. Het ontwerpen van elegante en duurzame mode is een belangrijk uitgangspunt voor de designers van GERRY WEBER. De collectie heeft een duidelijke uitstraling, dus ook voor lichamen met ronde vormen. Je ziet er met een Weber outfit de hele dag mooi uit. Elegantie en vrouwelijkheid voor dames tot en met maat 48 met nieuwe kleuren due je stemming verhogen.

Mode is de spiegel van de tijdgeest

Met de nieuwe lente- en zomercollectie 2019 wordt er bewezen dat duurzame mode best betaalbaar kan zijn. De stijl heeft een puur karakter en het materiaal is eerste klas met een pittig detail. Deze collectie geeft je garderobe nonchalante vrouwelijkheid. Een feest voor elk zintuig. 

Perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Eigenzinnige finishings maken het voor de fashionista’s opnieuw verrassend en onweerstaanbaar. Gerry Weber laat zien dat het gebruik van sobere lijnen toch verfijnd en pittig kan zijn.

De klanten zullen klassieke en comfortabele stijlen kunnen ontdekken, gepaard met nieuwe verrassingselementen. Kortom, een eigenzinnige, unieke, kwaliteits- en stijlvolle lente- en zomercollectie waar iedere vrouw instant happy van wordt.

Bezoek onze winkel voor stijladvies!