GERRY WEBER HERFST- EN WINTERCOLLECTIE: EEN EXPLOSIE VAN KLEUR

Het Duitse merk Gerry Weber is altijd op de hoogte van de nieuwste modetrends. De designers achter het fashionlabel hebben in het bijzonder oog voor elegante en duurzame mode. Het label staat voor kwaliteit, duurzaamheid en vrouwelijkheid met moderne accenten. Ook voor de nieuwe herfst- en wintercollectie ontwierp het merk kleding met eigenzinnige finishes die het hart van modeliefhebbers opnieuw sneller zullen doen slaan. Daar wordt je instant happy van!

EEN OUTFIT MET PIT DANKZIJ DE NIEUWE COLLECTIE VAN GERRY WEBER

De nieuwe Gerry Weber herfst- en wintercollectie bestaat uit ongedwongen, dynamische items waarin enkele nieuwe verrassingselementen terug te vinden zijn. Het gebruikte materiaal is van de hoogste kwaliteit. Dankzij de sobere lijnen blijven de pittige kledingitems toch uiterst verfijnd. Kortom: de nieuwe Gerry Weber-collectie geeft je wintergarderobe de nonchalante natuurlijkheid en vrouwelijkheid waarnaar jij op zoek bent! Bovendien bewijst de nieuwe Gerry Weber herfst- en wintercollectie nog maar eens dat duurzame en kwaliteitsvolle mode best betaalbaar kan zijn.

SHOP DE GERRY WEBER HERFST- EN WINTERCOLLECTIE BIJ ABAECKE

De Gerry Weber herfst- en wintercollectie heeft een duidelijke, karakteristieke uitstraling. In een Gerry Weber-outfit ziet iedere vrouw er de hele dag mooi uit, ook vrouwen met een lichaam met ronde vormen. Het merk biedt elegantie en vrouwelijkheid voor dames tot en met maat 48. Wil jij de nieuwe collectie in je kledingkast? De nieuwe Gerry Weber-collectie is nu verkrijgbaar bij ABAECKE in Boekhoute en in de webshop. Kom langs in onze winkel en krijg kledingadvies voor het samenstellen van jouw wintergarderobe!