FOUR ROSES DAMESKLEDING

De zoektocht van FOUR ROSES naar het ongewone en verrassende leidt tot unieke stoffen waar je naar blijft kijken. De collecties zitten steevast vol verrassende details, stijlvolle prints en mooie belijning. Die spontaniteit is kenmerkend voor hun handschrift.

Het is hun doel om een tijdloze lijn te creëren. Eerlijke materialen gebruikt in de juiste modellen waarin iedereen een stukje van zichzelf kan herkennen. Voor fashionista’s een heerlijke mix. Fashion is fun bij het Belgische merk Four Roses.

Het op en top Belgisch dameslabel bestaat sedert het millennium en behoort intussen tot een van de belangrijkste merken dameskleding in België. De collectie staat voor een ongedwongen stijl. Kleedjes, rokken, gilets, broeken, mantels, … Alles is perfect op elkaar afgestemd.

Het Belgische merk is sinds 15 jaar een vaste waarde in het middensegment van de vlotte damesmode. Sterk in het segment door een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Eerlijke materialen gebruikt in de juiste modellen geven een vrouw zelfvertrouwen en doet haar stralen. Say yes to Four Roses dameskleding!

FOUR ROSES DAMESKLEDING, STIJLVOL EN VROUWELIJK
Maak kennis met de lente-zomercollectie 2019

Het team designers houdt altijd verschillende soorten vrouwen in het achterhoofd bij het ontwerpen van een nieuwe lente-zomercollectie vanaf maat 34 tot en met maat 48.

Opnieuw is het gelukt, als creatieve schatbewaarder, om het vakmanschap en de ervaring van het designteam naar deze prachtige collectie te leiden. Het fashion label brengt warmte en vrolijkheid. Steeds weer bewijst Four Roses dat het alle details van het perfectioneren van stijlvolle designer beheerst.

Het label ‘Made in België’ geeft de collectie extra allure. Dit damesmerk is niet alleen een fashion label maar ook een lifestyle voor vrouwen met flair.

Wij adviseren U graag bij de keuze van Uw Four Roses outfit, vakmanschap staat hoog in het vaandel bij ABAECKE te Boekhoute nabij Gent en Zeeuws-Vlaanderen.