BRAX: PRACHTIGE BROEKEN DIE PERFECT PASSEN

Een goede jeans vinden is niet eenvoudig. De meeste vrouwen moeten eindeloos broeken passen om dan toch naar huis te gaan met een broek die iets te strak, te kort of groot is. Het Duitse broekenlabel BRAX heeft een ruim gamma aan comfortabele damesbroeken en heeft voor elke vrouw het perfecte model! De broeken van BRAX zijn bovendien geschikt voor elke gelegenheid. Casual, kantoor of chique: je kan deze jeansbroeken op oneindig veel verschillende manieren stijlen.

DE NIEUWE BRAX HERFST- EN WINTERCOLLECTIE 2019

De nieuwe BRAX herfst- en wintercollectie bestaat uit sportieve jeansbroeken met een vrouwelijke toets. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe modekleuren! Deze collectie omvat een regenboog aan kleuren en modellen, en meer dan ooit tevoren speelt het merk in op comfort. BRAX maakt broeken voor durvers, voor moderne vrouwen met een bewuste levensstijl waarbij duurzaamheid wordt nagestreefd. De herfst- en wintercollectie staat dan ook in het teken van mooie fits die vervaardigd zijn uit rijke en duurzame materialen.

SHOP DE BRAX HERFST- EN WINTERCOLLECTIE BIJ ABAECKE

De hele BRAX herfst- en wintercollectie is verkrijgbaar bij ABAECKE in Boekhoute nabij Philippine, Brugge en Gent. Kies uit verschillende kleuren en modellen van maat 34 tot en met 52. Of je nu op zoek ben naar skinny, straight fit of comfort, bij ABAECKE vind je dé perfecte jeans om als sleutelitem in je kledingkast te hangen. In onze winkel is er bovendien een grote voorraad in extra lange lengtematen. Ben jij benieuwd? Kom dan eens langs in onze winkel of vraag persoonlijk advies bij ABAECKE.