Het blauwe hart van Brax

Het nieuwe BRAX seizoen staat voor de deur en dat betekent ook nieuwe modekleuren. De lente- en zomercollectie 2019 staat in het teken van mooie fits, die zijn vervaardigd uit rijke en duurzame materialen.

BRAX biedt een regenboog aan kleur en modellen. Van winters blauw tot warm rood: het leven is aan de durvers. Het is voor de moderne powervrouw met een bewuste levensstijl, waarin duurzaamheid wordt nagestreefd.

BROEKEN vanaf maat 34 tot en met 52: ze zijn dé sleutelitems in uw kast. 

Modisch versus comfort: tal van mogelijkheden

Sportieve modellen met een vrouwelijke touch. Naast stretch spelen eigenschappen zoals comfort een steeds grotere rol.

Kies voor de BRAX damesbroeken voor een perfect zittend pasvorm. Wij hebben voor elke vorm een passend model! Het Duitse broekenlabel garandeert een ruim aanbod in comfortabele damesbroeken.

Naast die perfect zittende broek, kan deze tevens gedragen worden voor elke gelegenheid: van casual momenten tot op kantoor. Sportieve modellen met een vrouwelijke touch.

Door het gebruik van de meest moderne en de beste kwaliteitsmaterialen, zorgt BRAX ervoor dat de vrouw zich altijd perfect gekleed voelt. De broeken van BRAX zijn een genot om te dragen.

De ruime keuze in de winkel gaat van maat 34 tot en met maat 52, kleuren en modellen van skinny tot comfort. En niet te vergeten, er is ook een grote voorraad in extra lange lengtematen.

Kom langs voor persoonlijk advies bij ABaecke in Boekhoute!