ONTDEK DE DAMESBROEKEN VAN BRAX

De broeken van Brax zijn ontworpen met de grootste aandacht voor detail en kwaliteit. Dit merk richt zich tot meisjes en dames en van alle leeftijden, maten en vormen. De broeken zijn erg comfortabel en gaan bovendien lang mee. Het draagcomfort van de styles is immers belangrijker dan ooit en ook duurzaamheid wint aan betekenis. Comfort en functionaliteit in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit staan bij iedere BRAX broek centraal.

Benieuwd naar de nieuwe herfst- en wintercollectie van Brax? Hoogwaardige materiaalmixen bepalen de collectie najaar 2022. Neem snel een kijkje!

BRAX HERFST- EN WINTERCOLLECTIE STAAT VOOR PASSIE

De hele BRAX herfst- en wintercollectie is verkrijgbaar bij ABAECKE in Boekhoute nabij Philippine, Brugge en Gent. Wij bieden een ruim aanbod aan winterse kleuren, stoffen en modellen. Onze collectie heeft tevens een groot maatbereik van maat 34 tot en met maat 52. Of je nu op zoek bent naar skinny, straight fit of comfort, bij ABAECKE vind je dé perfecte jeans om als sleutelitem in je kledingkast te hangen. In onze winkel is er bovendien een grote voorraad in extra lange lengtematen. Ben jij benieuwd? Kom dan zeker eens langs in onze winkel!