Betty Barclay: always wear what you want to wear

Betty Barclay staat voor plezier, vrijheid en persoonlijke expressie. Het Duitse kledingmerk ontwerpt outfits voor de moderne powervrouw met een bewuste levensstijl en een gevoel voor fashion. Telkens opnieuw verrast Betty Barclay ons met een mix van comfort en vrouwelijkheid en behoudt daarbij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De stijl van Betty Barclay is te omschrijven als simpel, stijlvol, tijdloos en ladylike. Echt iets voor de vrouw van vandaag die er graag goed uitziet én zich goed wil voelen in wat ze draagt!

DE BETTY BARCLAY Lente zomer collectie 2022

Dit seizoen speelt Betty Barclay in op de leukste fashiontrends. Dat zorgt voor verrassende nieuwe looks met originele twists en opvallende eyecatchers. De lente zomercollectie 2022 bestaat uit prachtige prints, tijdloze basics en stijlvolle kledingitems. De nieuwe ontwerpen van Betty Barclay leggen exact de juiste nadrukken zodat je lichaam er altijd fantastisch uitziet. Of je nu een volwassen vrouw bent of een jong meisje, deze collectie is voor jong en oud, voor vol en slank en voor iedereen die houdt van modieuze en duurzame kleding. Betty Barclay streeft deze zomer naar happiness, girlpower en selflove!

SHOP DE NIEUWSTE MODE VAN BETTY BARCLAY BIJ ABAECKE

Bereid je voor met de nieuwe Betty Barclay herfst en wintercollectie, want a change of season betekent ook a change of garderobe! De prachtige collectie van Betty Barclay is comfortabel, vrouwelijk en opvallend. Bij ABAECKE vind je de items in alle maten tot en met maat 48. Ben jij benieuwd? Kom dan eens langs in onze winkel in Boekhoute nabij Gent of bekijk de collectie in onze webshop. Onze stylistes houden ervan om U te laten stralen.