KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM TE BLADEREN TUSSEN DE BEELDEN         


Amania Mo lente- en zomercollectie 2019
Voor de vrouw van vandaag

Amania Mo is fashion van Belgische makelij en is mee op het ritme van de mode maar zonder ze slaafs te volgen. Het merk staat voor leuke dameskleding voor alle vrouwen op elk moment.

In de nieuwe collectie van Amania Mo zitten zeer draagbare stijlvolle kledingstukken die altijd werken. Dit Belgische fashionlabel focust zich op de vrouw van vandaag, die trots is op haar lichaam en haar stijl, de vrouw die modieus gekleed wil gaan, zonder daarbij haar eigenheid te verliezen. De kledingstukken van Amania Mo hebben altijd een perfecte pasvorm en leggen de juiste accenten. Stijlvast met durf en karakter.

De collectie van Amania Mo is helemaal toegespitst op vrouwen met karakter.

AMANIA MO: ZOMER IS IN AANTOCHT 
Haal de trends in huis

Het nieuwe lente-zomercollectie 2019 draait om persoonlijkheid, lef en eigenzinnigheid.
In de collectie zien we de laatste modetrends met een elegante persoonlijke eigen stijl voor de fashionista. 
 
Wanneer is een vrouw een vrouw ? Als zij zich honderd procent vrouw kan voelen. De collectie van het Belgisch label Amania Mo is daarom honderd procent vrouwelijk.

Meer dan ooit ligt de nadruk op complete looks waarbij stijl en elegantie centraal staan. Amania MO heeft alles in huis voor wie op zoek is naar comfort en tijdloosheid vanaf maat 34 tot en met maat 52. Zachte, luxueuze materialen en afwerkingen van de beste Europese fabrikanten brengen een ode aan de vrouw in al haar facetten.

Bij ABaecke in Boekhoute nabij Gent kan U kennismaken met de ruime gevarieerde lente-zomercollectie van maat 34 tot en met 52.