KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM TE BLADEREN TUSSEN DE BEELDEN         


Amania Mo herfst- en wintercollectie 2018-2019
Voor de vrouw van vandaag

Amania Mo is fashion van Belgische makelij en is mee op het ritme van de mode maar zonder ze slaafs te volgen. Het merk staat voor leuke dameskleding voor alle vrouwen op elk moment.

In de nieuwe collectie van Amania Mo zitten zeer draagbare stijlvolle kledingstukken die altijd werken. Dit Belgische fashionlabel focust zich op de vrouw van vandaag, die trots is op haar lichaam en haar stijl, de vrouw die modieus gekleed wil gaan, zonder daarbij haar eigenheid te verliezen. De kledingstukken van Amania Mo hebben altijd een perfecte pasvorm en leggen de juiste accenten. Stijlvast met durf en karakter.

De collectie van Amania Mo is helemaal toegespitst op vrouwen met karakter.

AMANIA MO: WINTER IS COMING
Haal de trends in huis

Het nieuwe herfst-wintercollectie 2018-2019 draait om persoonlijkheid, lef en eigenzinnigheid.
In de collectie zien we de laatste modetrends met een elegante persoonlijke eigen stijl voor de fashionista. 
 
Met de jurkjes ben je in no-time klaar om de deur uit te gaan en het hangt van jouw af of je die dag de weg naar het kantoor gaat vinden, uit eten gaat, of klaar bent voor dat toffe feest.
 
Of toch liever in luipaard van top tot teen? Op luipaardprint staat leeftijd noch vervaldatum. Laat je straks van je wildste kant zien en probeer ook eens de kleurtjes die niet in de natuur voorkomen.
 
Laat je meenemen in de wereld van AMANIA MO en kleed je gedurfd, trendy met soepele en zachte stoffen vanaf maat 34 tot en met maat 52 en onderscheid je van de rest! Opnieuw is AMANIA MO erin geslaagd! 
 

 

Bij ABaecke in Boekhoute nabij Gent kan U kennismaken met de ruime gevarieerde herfst-wintercollectie van maat 34 tot en met 52.