KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM TE BLADEREN TUSSEN DE BEELDEN         


AMANIA MO: MODE VOOR DE VROUW VAN VANDAAG

Amania Mo is fashion van Belgische bodem en dus ook van Belgische kwaliteit. Het merk is mee op het ritme van de mode, zonder ze slaafs te volgen. Kortom: dit Belgische fashionlabel focust zich op de vrouw van vandaag. De vrouw die trots is op haar lichaam en haar stijl. De vrouw die modieus gekleed wil gaan, zonder daarbij haar eigenheid te verliezen. De kledingitems van Amania Mo hebben altijd een perfecte pasvorm en leggen precies de juiste accenten. Stijlvast met durf en karakter.

DE AMANIA MO HERFST- EN WINTERCOLLECTIE VAN 2019

De nieuwe Amania Mo herfst- en wintercollectie bestaat uit draagbare en stijlvolle kledingstukken die altijd werken. Ook dit keer is de collectie van Amania Mo helemaal toegespitst op vrouwen met karakter. Zoals altijd ontwerpt Amania Mo een collectie waarbij een hoogwaardige look en feel centraal staan. De herfst- en wintercollectie van Amania Mo is de ideale aanvulling voor jouw wintergarderobe. Houd jezelf warm in stijl en kies voor elegantie, lef en eigenzinnigheid!

ONTDEK DE NIEUWE AMANIA MO-COLLECTIE BIJ ABAECKE

Meer dan ooit ligt de nadruk op complete looks waarbij stijl en elegantie centraal staan. Amania Mo heeft alles in huis voor wie op zoek is naar comfort en tijdloosheid. Zachte, luxueuze materialen en afwerkingen van de beste Europese fabrikanten brengen een ode aan de vrouw in al haar facetten. Bij ABAECKE in Boekhoute nabij Gent kan je kennismaken met de ruime gevarieerde Amania MO-items van maat 34 tot en met 52.