KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM ZELF TE BLADEREN IN DE BEELDGALLERIJ

Accent: lente- en zomercollectie 2019

FASHION is fun bij ACCENT

De Belgische collectie zit vol verrassende details, verborgen grapjes en stijlvolle prints. Bij het label ACCENT is het elk seizoen weer feest om herkenbare modellen te transformeren tot nieuwe stijlen. Het resultaat is een moeiteloze stijl geschikt voor alle gelegenheden waar vrouwen van alle leeftijden en met elk figuur zich fijn in voelen.

Accent kleurt jouw dagen met speciale patronen, vormen en kleuren. Pasvorm en draagbaarheid mogen onder al deze creatieve impulsen niet vergeten worden.

Elk stuk van onze collectie voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die we van een Belgisch merk mogen verwachten. Accent heeft als doel om prachtige, moderne, tijdloze kleding te ontwerpen met een krachtige, eigentijdse ‘’chique’’ look.  Ze zorgen allemaal voor een perfecte basis maar ook spannende combinaties.

Mooie luxe stoffen met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een item van ACCENT is al jaren een must-have voor uw eigen lente- en zomergarderobe. Mode die zowel de trendy als de traditionele consument zal bekoren.

Dit fashionlabel heeft een ruim en verscheiden aanbod tot en met maat 52 te koop bij ABaecke te Boekhoute nabij Gent, Brugge en Zeeuws-Vlaanderen.