KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM ZELF TE BLADEREN IN DE BEELDGALLERIJ

DE NIEUWE ACCENT LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE 2020

De Accent lente- en zomercollectie zit opnieuw vol verrassende details, verborgen grapjes en stijlvolle prints. Ook dit seizoen gaat het label verder met de eeuwige zoektocht naar alles wat nieuw, anders en exclusief is. De Accent lente- en zomercollectie van 2020 bevat kledij geschikt voor alle gelegenheden voor vrouwen van alle leeftijden en alle lichaamstypes. Ondanks de grote creativiteit slaagt Accent er toch in om kledij te ontwerpen met oog voor pasvorm en draagbaarheid.

ACCENT: DE PERFECTE BASIS VOOR JE ZOMEROUTFIT!

De Accent lente- en zomercollectie bestaat uit prachtige tijdloze stukken die zorgen voor een eigentijdse en eigenzinnige uitstraling. Net wanneer je dacht dat je alles al had, weet Accent je te verrassen met een onweerstaanbaar nieuw stuk. Gebruik de items als perfecte basis of combineer verschillende kleuren en prints voor een spannende outfit. De kleuren van de Accent lente- en zomercollectie zijn heerlijk warm en perfect afgestemd op het seizoen. 

SHOP DE ACCENT LENTE- EN ZOMERCOLLECTIE BIJ ABAECKE

Net als alle Accent-collecties, is ook de Accent lente- en zomercollectie 2020 vervaardigd uit mooie luxestoffen. De collectie bestaat uit mode die zowel de trendy als de traditionele consument zal bekoren. Ideaal voor het aanvullen van je zomergarderobe! Accent heeft voor elk wat wils dankzij hun ruim en verscheiden aanbod tot en met maat 52. Shop de collectie bij ABAECKE te Boekhoute nabij Gent, Brugge en Zeeuws-Vlaanderen of in onze webshop!

Enjoy Summer. Enjoy Accent bij ABAECKE