KLIK OP DE GROTE AFBEELDING OM ZELF TE BLADEREN IN DE BEELDGALLERIJ

DE NIEUWE ACCENT HERFST- EN WINTERCOLLECTIE 2019

De Accent herfst- en wintercollectie zit opnieuw vol verrassende details, verborgen grapjes en stijlvolle prints. Ook dit seizoen gaat het label verder met de eeuwige zoektocht naar alles wat nieuw, anders en exclusief is. De Accent herfst- en wintercollectie van 2019 bevat kledij geschikt voor alle gelegenheden voor vrouwen van alle leeftijden en alle lichaamstypes. Ondanks de grote creativiteit slaagt Accent er toch in om kledij te ontwerpen met oog op pasvorm en draagbaarheid.

ACCENT: DE PERFECTE BASIS VOOR JE WINTEROUTFIT!

De Accent herfst- en wintercollectie bestaat uit prachtige tijdloze stukken die zorgen voor een eigentijdse en eigenzinnige uitstraling. Net wanneer je dacht dat je alles al had, weet Accent je te verrassen met een onweerstaanbaar nieuw stuk. Gebruik de items als perfecte basis of combineer verschillende kleuren en prints voor een spannende outfit. De kleuren van de Accent herfst- en wintercollectie zijn heerlijk warm en perfect afgestemd op het seizoen. Zo kan jij er ook tijdens de koudere maanden tiptop uitzien!

SHOP DE ACCENT HERFST- EN WINTERCOLLECTIE BIJ ABAECKE

Net als alle Accent-collecties, is ook de Accent herfst- en wintercollectie vervaardigd uit mooie luxestoffen. De collectie bestaat uit mode die zowel de trendy als de traditionele consument zal bekoren. Ideaal voor het aanvullen van je wintergarderobe! Accent heeft voor ieder wat wils dankzij hun ruim en verscheiden aanbod tot en met maat 52. Shop de collectie bij ABAECKE te Boekhoute nabij Gent, Brugge en Zeeuws-Vlaanderen.

Enjoy ACCENT Fashion!