ACCENT: MAXIMAAL COMFORT VERZEKERD

Ben jij op zoek naar heerlijk comfortabele kleding? Dan vind je bij Accent gegarandeerd je gading. De collectie van het Belgische fashionlabel Accent heeft een hoog aaibaarheidsgehalte, letterlijk en figuurlijk. De rode draad doorheen deze collectie is immers een cocktail van de zachtste materialen, fijne kleuren en ultiem draagcomfort. Zo kan je op ieder moment tot rust komen. Het merk boet daarbij niet in aan stijl. Accent is comfortabel, stijlvol en elegant in alle omstandigheden. Tot slot staat het merk ook borg voor duurzaamheid. Laat je dus verrassen door deze geniale mix!

Ontdek de nieuwe herfst- en wintercollectie van ACCENT

Als je comfortabele kleding draagt, voel je je ook sneller goed in je vel. De 2022 herfst- en wintercollectie van Accent brengt een scala aan comfortabele luxe met zich mee. Typerend aan deze collectie is de doorgedreven zin voor detail. Ieder stuk krijgt steevast een hoogwaardige afwerking. Ben je op zoek naar een nieuwe broek, cosy trui of charmante blouse? Verzekerd van kwaliteitsvol materiaal ben je in ieder geval! Plan een heerlijk me-time momentje in en snuffel op je gemak door onze nieuwe damescollectie. ABAECKE staat daarbij steeds voor je paraat!

Uitgebreide damescollectie ACCENT voor iedereen

Dankzij het ruime en verscheiden aanbod heeft Accent voor ieder wat wils. De nieuwe herfst- en wintercollectie van Accent bevat modieuze en comfortabele kleding tot en met maat 52. Neem dus uitgebreid je tijd en ga rustig op zoek naar je nieuwe wintergarderobe.

Nu te koop bij ABAECKE!

Voor je zoektocht kan je steeds bij ABAECKE terecht. Graag advies op maat? Breng dan een bezoekje aan onze winkel te Boekhoute nabij Gent, Brugge en Zeeuws-Vlaanderen. Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van professioneel stijladvies! Liever online snuisteren en shoppen? Neem dan een kijkje in onze webshop!

Enjoy winter. Enjoy Accent bij ABAECKE!